Okulumuza ait İş Sağlığı ve Güvenliği Yıllık Çalışma Planı

İSG Yıllık Çalışma Planı Nedir ?

Yıllık çalışma planı işyerinde bir yıl boyunca yapılması planlanan iş sağlığı ve güvenliği faaliyetlerinin önceden belirlenmesi ve takip edilmesi amacıyla hazırlanan bir plandır. Yılın hangi ayında veya hangi döneminde hangi faaliyetlerin kimler tarafından yapılacağı bu plan ile yıl başında hazırlanır.

28.12.2023 55

Yıllık çalışma planı, işyerindeki isg faaliyetleri için bir yol haritası olarak düşünülmelidir. Bu nedenle yıl içinde tüm isg faaliyetleri planda yer almalıdır. Bunlar makine ve ekipman muayeneleri, isg eğitimleri, isg kurul toplantısı tarihleri, ortam ölçümleri, risk değerlendirme yenileme tarihleri, periyodik sağlık muayenesi tarihleri, bakımlar, tatbikatlar, ilaçlama vb. faaliyetler olabilir.

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined